Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-سرلشکر محمد باقری با تأکید بر اینکه ایران دریای سرخ را مجددا در منطقه گشت دریایی قرار می‌دهد، گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اجازه عرض اندام به هیچ دشمنی را نخواهند داد.

 سرلشکر محمد باقری رییس ستادکل نیروهای مسلح صبح امروز در مراسم الحاق ناو موشک‌انداز زره و ناوبندر بالگردبر مکران طی سخنانی اظهار داشت: عرصه دریا امروز برای تمام جهان و برای ملت ایران عرصه بی نظیر ‌ و فوق العاده ارزشمندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خداوند متعال نعمت دارا بودن سواحل و دسترسی مناسب به دریاهای آزاد را به این ملت بزرگ اعطا فرموده است و بر ما است که با بهره گیری مناسب از این نعمت خدادادی ‌قدرت الهی اسلام را در حد ضرورت گسترش دهیم و از منافع کشورمان فراتر از مرزها دفاع کنیم. همچنین مرزهای دریایی جمهوری اسلامی ایران که دربردارنده منابع ارزشمند انرژی فسیلی و مسیرهای تجارت دریایی ما است به نحو احسن مورد دفاع و حمایت و امنیت قرار گیرد.

وی افزود: این موهبت الهی می تواند موجب توسعه فوق العاده چشمگیر و پیشرفت کشور در سطح منطقه و جهان شود. مزیت ژئواستراتژیکی این سواحل ارزشمند ‌و دریاهای آزاد می تواند اقتدار دریایی و دفاعی رابرای کشور عزیز ما به ارمغان بیاورد.

سردار باقری ادامه داد: نیروهای مسلح کشور ما و به ویژه نیروی دریایی راهبردی ارتش در کنار ماموریت های ارزشمند دفاعی خود با استقرار در سواحل مکران به عنوان پیشگام در توسعه و آبادانی این سواحل و مناطق محروم گام نهاده و حرکت کرده و اقدامات ارزشمندی را آغاز کرده است و امیدواریم دولت محترم و سایر ارکان کشور نیز به این توسعه ادامه دهند و شاهد سواحل و مناطق پیشرفته ای در این مناطق باشیم.

رییس ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: خدا را شاکریم که نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمام دوران های مسئولیتی خود با کمال قدرت و اقتدار ماموریت های دفاعی خود را به انجام رسانده است. از ابتدای دفاع مقدس که با نابود سازی نیروی دریایی رژیم بعثی آن روز حرکت مقتدرانه خود را آغاز کرد و در حفظ و آزاد سازی خرمشهر نقش بی بدیلی داشت و سپس در اسکورت کاروانهای تجاری کشور نقش اساسی را به عهده گرفت و بعد از دفاع مقدس برای حراست از مرزهای میهن اسلامی ماموریت ها را به خوبی انجام داد و در دهه اخیر با اقتدار در دریاهای دوردست در مقابل دزدی دریایی و اقدامات تروریستی دشمنان ماموریت های سنگینی را به عهده گرفت و پس از استقرار در سواحل دریای عمان توانست ناوگان خود را به طور دائمی در اقیانوس هند، دریای سرخ و دریاهای دوردست مستقر داشته باشد.

وی با اشاره به اسکورت بیش از چند هزار نفتکش و شناور تجاری جمهوری اسلامی ایران توسط نیروی دریایی ارتش، خاطرنشان کرد: اگر نیروهای دریایی جهان به فولاد و آتش خود افتخار می کنند، نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر فولاد و آتش، ایمان و اعتقاد به قدرت لایزال الهی دارد و آنجا که قدرت الهی پشتوانه یک نیروی انسانی است، هیچ قدرتی تاب مقاومت در برابر آن را ندارد.

سرلشکر باقری با اشاره به الحاق ناو موشک انداز زره و ناوبندر بالگردبر مکران به نیروی دریایی ارتش، گفت: ناوبندر جمهوری اسلامی مکران یک پایگاه شناور دریایی ارزشمند برای توسعه و تعمیق فعالیت های حمایتی و عملیاتی جمهوری اسلامی ایران در دریاهای دوردست خواهد بود. ساخت اینگونه مجموعه های ارزشمند نشانگر این است که صنایع دفاعی کشور و کارخانجات نداجا از تحریم دشمن با موفقیت عبور کرده اند و کارآمدترین تسلیحات و تجهیزات را با دست و امکانات ایرانی به خوبی ساخته اند.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح وحدت بی‌نظیر نیروهای مسلح را یکی دیگر از نقاط ارزشمند برشمرد و با بیان اینکه نیروهای مسلح امروز یک ید واحده هستند، اظهار داشت: ارتش و سپاه دو بازوی قدرتمند نظام و صنایع دفاعی بعنوان پشتوانه قدرتمند آنها با قدرت تمام و با هم افزایی کامل ماموریت های دفاعی خود را به انجام می رسانند به طوریکه دشمنان هیچ گونه قدرت عرض اندام در آب‌ها و مناطق تحت حاکمیت جمهوری اسلامی را ندارند.

وی ادامه داد: اگر امروز شاهد هستیم که شناورهای نفتکش و تجاری جمهوری اسلامی ایران با وجود تمام تهدیدها تا سواحل دریای کارائیب در ونزوئلا با امنیت و آرامش ذیل پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران حرکت می‌کنند، دلیل آن اقتدار و قدرت بازدارندگی دریادلان و نیروهای ارزشمند جمهوری اسلامی ایران است.

سرلشکر باقری گفت: اگر در هفته گذشته شاهد رونمایی از شهرک موشکی زیرزمینی نیروی دریایی سپاه پاسداران بودیم، این هفته هم شاهد الحاق دو فروند شناور ارزشمند نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران هستیم و هر هفته و هر ماه شاهد افزون شدن قدرت دفاعی این ملت بزرگ و شهید پرور هستیم که به آن می بالیم.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به تحرکات اخیر نیروهای آمریکایی در منطقه، عنوان کرد: دشمنان ما از سر ورشستگی با به پرواز در آوردن هواپیماهای دورپرواز خود در منطقه و نمایش های به ظاهر قدرتمند و با بیان برخی سخنان یاوه به قصد تهدید و نمایش قدرت، اقداماتی علیه این ملت بزرگ به راه انداختند، اما آنها باید بدانند نیروهای مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران و نیروهای دریایی، اجازه هیچ‌گونه قدرت‌نمایی را به آنها نخواهند داد و دشمن به خوبی می داند که این قدرتشان پوشالی و توخالی است و آنچه که در این روزها در سرزمینشان مشاهده می شود، نمایش آغاز دوره افول قدرت آمریکا به عنوان یک رژیم جنایتکاری است که تروریسم دولتی را در ابعاد مختلف به نمایش گذاشته است.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته و روز به روز با قدرت بیشتر از تمامی منافع خود حمایت خواهد کرد، تاکید کرد: ما دریای سرخ را که در دوره های اخیر شناورهای تجاری جمهوری اسلامی با برخی تعرضات محدود مواجه شدند، مجددا در منطقه گشت دریایی خود قرار خواهیم داد و امنیت کامل شناورها و ناوگان نفتکش و تجاری خود را در آن دریا هم برقرار خواهیم کرد.  

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد جمهوری اسلامی ایران ستادکل نیروهای مسلح نیروی دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود

تین نیوز

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: هم اکنون بیش از ۸۰ درصد نیاز جاری ناوگان در داخل تأمین می شود که طی آن از خروج بیش از ۳۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل می آید.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، محمدرضا مدرس خیابانی در نشست ویژه مدیران ارشد ارگان های دریایی، با تاکید بر اینکه تحقق سیاست های ابلاغی کلی توسعه دریامحور و منویات مقام معظم رهبری در این زمینه، نیازمند سرعت بخشیدن به اقدامات لازم از سوی تمام ارگان ها و دستگاه های مربوطه است، خاطرنشان کرد: مهمترین مساله برای پیاده سازی دقیق فرامین مقام معظم رهبری در حوزه توسعه دریامحور، تعیین فرماندهی و متولی واحد برای بخش دریایی کشور است؛ چراکه در این صورت، دستیابی به اهداف سیاست های کلی توسعه دریا محور ممکن و میسر خواهد شد.

مدرس خیابانی در خصوص اقدامات کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای تحقق ابلاغیه مقام معظم رهبری، تصریح کرد: گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تمام همت خود را بر این گذاشته تا با بهره گیری از توانمندی ساخت داخل، زمینه را برای توسعه ناوگان فراهم آورد؛ به خصوص اینکه تجربه مثبت تولید سوخت کم سولفور در داخل کشور ثابت کرد هر چه توانایی تولید داخل بیشتر باشد، خارجی ها مجالی برای ایجاد مانع بر سر راه ناوگان نخواهند داشت.

بهره گیری واقعی از توان تولید داخل

وی ادامه داد: زمانی که در سال ۲۰۲۰ میلادی، سازمان جهانی دریانوردی (IMO) ممنوعیت استفاده از سوخت های با سولفور بالا را اجرا کرد، کشورهای خارجی از فروش سوخت کم سولفور به ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امتناع می کردند، اما پس از اینکه مطمئن شدند این سوخت به همت دست اندرکاران پالایشگاهی و وزارت نفت در داخل تولید شد و تمام نیاز ناوگان را پوشش داد، به این صرافت افتادند که سوخت کم سولفور را مجدد به ایران بفروشند و در اختیار ناوگان کشتیرانی کشور قرار دهند.

وی افزود: این تجربه نشان می دهد هر جا توان ساخت داخل وجود داشته باشد، خارجی ها توان ایجاد مانع ندارند؛ بنابراین کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از پیش بر استفاده از تولیدات داخلی تأکید ورزیده و این سیاست را به عنوان یک اصل محوری در سیاستگذاری های خود اعمال می کند.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه خاطرنشان کرد: هم اکنون بیش از ۸۰ درصد نیاز جاری ناوگان در داخل تأمین می شود که طی آن از خروج بیش از ۳۰۰ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری به عمل می آید.

نوسازی ناوگان کشتیرانی در مدت ۱۰ سال

وی با اشاره به ضرورت راهبردی نوسازی ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، یادآور شد: طی سال گذشته با تصویب شورای عالی صنایع دریایی که از سوی رئیس جمهور ابلاغ شد، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی نفتکش مکلف شدند طی مدت ۱۰ سال، دست به نوسازی ناوگان زده و عمر ناوگان را به زیر ۱۰ سال برسانند.

مدرس خیابانی ادامه داد: در مجموع قرارداد ساخت ۱۰ فروند شناور به ارزش ۸۶ میلیون دلار با سازندگان داخلی منعقد شده و مذاکره برای عقد قرارداد ساخت ۴ فروند شناور دیگر به ارزش تقریبی ۷۵ میلیون دلار در دستورکار قرار دارد.

نخستین شناور خزر کلاس داخلی امسال تحویل می شود

وی این مهم را آزمونی مهم برای سازندگان داخلی ارزیابی کرد و گفت: مطمئن هستیم که با وجود برخی تأخیرهای صورت گرفته، صنعت کشتی سازی داخلی از عهده این مهم بر خواهد آمد و در سال جاری نخستین شناورهای خزر کلاس در شمال کشور تحویل ناوگان خواهند شد.

مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از دیگر اقدامات این مجموعه برای تحقق سیاست های توسعه دریامحور را، تلاش برای ایجاد شبکه لجستیکی از سوی این شرکت دانست و ادامه داد: برای توسعه بخش ریلی، ۴۸۸ دستگاه انواع واگن به ارزش ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده است ضمن اینکه در کنار این اقدام، ۱۵۰ دستگاه کامیون و کشنده نیز از خودروسازان داخلی خریداری شده که به مرور در شبکه حمل و نقل جاده ای وارد خواهند شد.

افزایش جابجایی بار در بندر چابهار

وی با بیان اینکه گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ۱۴۱ فروند شناور در اختیار دارد که در اقصی نقاط جهان از بنادر شرقی تا غربی دنیا در حال تردد هستند، بر ضرورت فعال سازی بیشتر بندر چابهار و کریدور شمال جنوب تاکید کرد و افزود: فعال سازی کریدور شمال جنوب یکی از مهم ترین برنامه های کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران است که طی آن موفق شدیم ۶۵ هزار TEU کانتینر را در بندر چابهار به عنوان یکی از حلقه های مهم کریدور جابه جا کنیم که این رقم طی سال جاری به ۱۰۰ هزار TEU ارتقا خواهد یافت.

مدرس خیابانی ادامه داد: در عین حال، با سرمایه گذاری ۱۰ میلیون دلاری شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر سالیانکای روسیه، حمل بار در قالب کریدور شمال جنوب با حضور عوامل ایرانی، فعالیت چشمگیری داشته است.

تمام دریانوردان ایرانی هستند

وی با اشاره به بند ۶ ابلاغیه توسعه دریامحور در خصوص توسعه سرمایه انسانی نیز گفت: نخستین بار از زمان تأسیس کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، تمام دریانوردان شاغل در این ناوگان، ایرانی هستند همچنین ۵۰۰ نفر از جوانان مستعد در حال آموزش در مؤسسه آموزشی گروه کشتیرانی هستند که به تدریج در خدمت ناوگان درخواهند آمد.

خرید دستگاه شبیه ساز آموزش دریانوردی به منظور تقویت نظام آموزشی کشتیرانی

مدرس خیابانی ادامه داد: برای بهبود آموزش دریانوردان نیز مجموعه دستگاه های شبیه ساز در مؤسسه آموزشی کشتیرانی نصب شده اند که در منطقه مشابه ندارند و در اختیار نظام آموزشی کشور قرار گرفته اند.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر ضرورت کمک به ناوگان حمل فله داخلی و حفظ آن اشاره و تصریح کرد: آماده هستیم بر اساس قیمت های رقابتی، حمل کالاهای اساسی را بر عهده بگیریم؛ چرا که هم اکنون سهم ما در این زمینه تقریباً صفر است.

وی همچنین آسان سازی دستورالعمل ها از سوی دستگاه های نظارتی را لازمه رونق ترانزیتی کشور دانست و گفت: نظام اداری کشور باید در این خصوص اقدامات لازم را اجرایی کند تا شاهد افزایش حجم ترانزیت از کشور باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • الحاق شناورها و تجهیزات جدید به نیروی دریایی
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • اجازه نمی‌دهیم اقلیم کردستان مرکزی برای تهدید ایران شود
  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل
  • آماده‌باش ارتش یمن در تکمیل حلقه محاصره دریایی رژیم صهیونیستی
  • رئیس ستاد کل نیروهای مسلح پیام صادر کرد +جزئیات
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • بندر جدیدالاحداث بوموسی آخرین بندرگاه دریایی جمهوری اسلامی ایران