Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، قدرت‌الله نوروزی صبح امروز در صحن علنی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص عملکرد یک ساله خود اظهار کرد: در سه مرحله گزارش شفاهی و یک مرحله گزارش مکتوب از عملکرد یک ساله خود ارائه خواهم داد، در چند روز آینده نیز در یک نشست خبری با خبرنگاران به سؤالات و شبهات آن‌ها پاسخ می دهم، مجموعه مدیریت جدید به دنبال این است که شهر سرزنده باشد چرا که اصفهان خلاق و دوستدار کودک است اما یک سری عوامل محیطی مانع این سرزندگی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نوسانات ارز بیان کرد: مشکلات و چالش‌های اقتصادی باعث شده تا در اداره ارزان شهر دچار مشکل شویم که حل این مشکلات نیازمند همدلی ملی و محلی است، اصفهان شهری خلاق با مردمی خلاق است اما خشکسالی مشکل ایجاد کرده اما اجازه نمی‌دهیم امید در شهر اصفهان رو به افول گذارد.

شهردار اصفهان سیاست خود را توسعه پایدار و توجه به حمل و نقل عمومی و محیط زیست دانست و عنوان کرد: تصمیمات گذشته و پروژه‌هایی که نیمه‌کاره مانده است باعث چالش شده و امروز پاسخگوی سؤالاتی خواهیم بود که در تصمیم‌گیری آن نقشی نداشتیم.

وی با بیان این‌که همدلی و همراهی بین مدیریت شهری و شورای شهر باعث غلبه بر مشکلات شده است، تصریح کرد: بحث مهم اصفهان زاینده‌رود است که ما نیز به‌ عنوان مطالبه‌گر و صاحب حق‌آبه هستیم، مدیریت کلان استان و دلسوزان در تلاش هستند تا این مشکل مهم که ثقل ناامیدی ها است حل شود، طرح جدیدی برای زاینده‌رود مطرح است که باید توجیهات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و زیست محیطی داشته باشد، با معاونان رئیس‌جمهور، دستیاران ویژه رهبر معظم انقلاب و برخی وزرا رایزنی‌هایی داشتم.

نوروزی با بیان این‌که تحقق شهر فرهنگ با رویکرد شهروند فرهنگی هدف شهرداری در فعالیت‌های فرهنگی است، مطرح کرد: با افزایش مشارکت‌پذیری شهروندان خلاقیت شهروندان بروز می‌کند، نقش محلات را در برنامه‌های فرهنگی برجسته کردیم و 757 عنوان برنامه فرهنگی در یک سال گذشته انجام شده است که برنامه‌های ویژه مربوط به عید نوروز از جمله آن‌هاست.

شهردار اصفهان با بیان این‌که افزایش سطح مشارکت سمن‌ها از مزیت‌های نسبی برنامه‌های یک سال گذشته شهرداری بوده است، یادآوری کرد: برنامه‌های خود را با رویکرد فرهنگی انجام دادیم، به دنبال شهری زیست پذیر هستیم پس باید حمل و نقل خوبی داشته باشیم، 17 سال احداث 87 درصد خط یک مترو انجام شده بود و 13 درصد باقی‌مانده ظرف 4 ماه انجام شده است.

نوروزی با بیان این‌که سرفاصله حرکت قطارها به 10 دقیقه رسیده است و مسافران مترو هم به 60 هزار نفر رسیده است، یادآوری کرد: ایستگاه‌های خط 2 مترو در حال ساخت است و 500 میلیارد تومان اوراق مشارکت فروخته‌ایم، کاری که شهرداری تهران هم نتوانست انجام دهد.

وی با اشاره به اضافه شدن 50 اتوبوس جدید به حمل و نقل شهری، خاطرنشان کرد: 30 اتوبوس بازسازی شده و 200 اتوبوس نیز در دست بازسازی است، مذاکراتی نیز برای خرید 200 اتوبوس جدید با همان قیمت قبلی در حال انجام است، دولت بدهی‌های خود به شهرداری اصفهان را پرداخت کند.

شهردار اصفهان با اشاره به احداث چندین ایستگاه پایش هوا، یادآوری کرد: ستاد مهر، مبارزه با آلودگی هوا و خبرنگاران نوجوان از جمله اقدامات است، توافق بزرگی در راستای املاک با ارتش در حال انجام است که درآمدهای منقول شهرداری در سال‌های آینده اضافه خواهد شد، سعی خواهم کرد بدهی‌های شهرداری را تسویه کنم، قیمت‌ها تقریباً سه برابر شده است، با 6 میلیارد تومان جشنواره فیلم کودک برگزار شد که نیمی از آن را دولت پرداخت کرد در حالی که بیش از 20 میلیارد تومان باید هزینه می‌شد و کسی هم نتوانست از جشنواره ایرادی بگیرد.

نوروزی با بیان این‌که این‌گونه نیست که نظرات کارشناسی را نپذیریم، یادآوری کرد: اگر کاری می‌کنیم برای حفظ میراث فرهنگی است و کارشناسان اگر انحرافی در پیاده راه سازی چهارباغ وجود دارد به شهرداری گوشزد کنند، اصفهان در ایران به صورت پایلوت شهر دوستدار کودک است.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی انجام شده، تأکید کرد: تکلیف جهان‌نما و مترو ظرف چند ماه مشخص شد، سالن اجلاس نیز در حال تکمیل است و بدهی‌های آن نیز پرداخت شده است، رینگ چهارم حفاظتی شهر اصفهان در حال ساخت است و بخش‌هایی از آن تکمیل شده و مورد استفاده قرار گرفته است و یکی از پروژه‌های سنگین استان اصفهان است که حدود 8 سال ساخت آن طول می‌کشد.

شهردار اصفهان با بیان این‌که ممکن است میدان امام علی(ع) بازار شب داشته باشد، بیان کرد: تحریم مردمی این میدان در حال شکسته شدن است، در حوزه پژوهشی رویکرد افزایش بهره‌وری داریم اما باید افزایش اثربخشی داشته باشیم، سامانه‌های مختلف ایجاد شده و در روز آمار رونمایی خواهد شد.

نوروزی با بیان این‌که برای مقابله با خشکسالی ستاد مقابله با خشکسالی تشکیل شده است، عنوان کرد: با آب پساب فضای شهر در حال آبیاری است هرچند آسیب‌هایی نیز وارد خواهد شد اما اجازه خشک شدن فضای سبز داده نشد، 45 درصد کاهش مصرف برق داشتیم هرچند که چند حوزه مصرفی برقی هم اضافه شده بود اما از سوی اداره برق به علت کاهش جدی مصرف برق، تشویقی گرفتیم.

وی با بیان این که امسال 43 درصد بودجه 3 هزار میلیاردی محقق شده است، عنوان کرد: حقوق و مزایا کارکنان سرجای خودش هست اما پیش از آن باید 3 هزار میلیارد بدهی پرداخت شود تا بتوانیم رفاه بیشتری برای کارکنان خود فراهم کنیم، آمدیم شفاف‌سازی کنیم، ترک تشریفات را به حداقل رساندیم، دست کمک به‌ سوی همه دراز می‌کنیم، هرکسی هر اشکالی می‌بیند شرعاً باید به شهرداری گوشزد کند تا خود را اصلاح کند.

شهردار اصفهان در پایان گفت: تا حدودی به اهداف خود رسیدیم و این یک سال با موفقیت طی شد و ادامه کار نیز با قدرت طی خواهد شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان برق خشکسالی خلاقیت مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۵۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد

اجرای این پروژه از سال ۸۹ کلید خورد و با وجود اینکه قرار بود طی ۳۶ ماه تکمیل و به بهره ‌برداری برسد، اما بعد از یک سال نیمه کاره رها شد  و سال‌ها است که مردم چشم انتظار احداث این پروژه در مرکز استان هستند.

این طرح قرار بود در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰۰ مترمربع واقع در میدان بسیج شهرکرد و در ۲۶ طبقه احداث شود که واحدهای تجاری، خدماتی، درمانی، اداری، رفاهی و تفریحی از بخش‌های پیش‌بینی شده در این پروژه بود.

بسیاری از کارشناسان در این رابطه مدعی بودند که احداث پروژه‌ برج‌های دوقلو با جانمایی نامناسب در شهر و صرف هزینه‌های گزاف  ثمره ای ندارد و  باعث بروز ترافیک‌های سنگین در این محل  می شود اما گوش شنوایی برای شنیدن این انتقادات وجود نداشت  که این موضوع انتقادات بسیاری را به دنبال داشت.

درنهایت طبق پیش‌بینی‌های انجام‌شده  این پروژه به دلیل عدم کار کارشناسی به بن‌بست رسید و شهرداری شهرکرد را با بدهی‌های بسیاری مواجهه کرد .

ورود استاندار به ماجرا

بلاتکلیفی برج دوقلوی کوه نور و دریای نور شهرکرد  انقدر برای شهروندان آزار دهنده می شود که این موضوع منجر به اعتراض استاندار چهارمحال و بختیاری شده است تا آن جا که وی در دیدار با مدیران شهری با تاکید بر اینکه باید با تلاش فراوان شهرکرد را به یک شهر آباد و توسعه‌یافته تبدیل کنیم تاکید کرده است: شهرکرد به‌ عنوان مرکز استان باید الگوی سایر شهرها در بحث مدیریت شهری باشد.

غلامعلی حیدری بیان می کند: باید شاهد تحول در حوزه مبلمان شهری، فضای سبز، نماد ورودی و خروجی شهر، اجرای پروژه‌های عمرانی و احداث بوستان باشیم.

 وی در این دیدار به مدیران شهری تاکید می کند که برج‌های دوقلوی شهرکرد هر چه سریعتر توسط مجموعه مدیریت شهری و شورای شهر تعیین تکلیف شود تا از حالت بلاتکلیفی فعلی خارج شود.

اشتباه غیر قابل تکرار

فرماندار شهرکرد نیز در جمع فعالان اقتصادی به ماجرای برج های دوقلو ورود کرده و می افزاید: در تصویب هر طرح نباید عجولانه رفتار کرد و بررسی‌های زیادی پیرامون جوانب آن  صورت پذیرد.

بهادر عبدالغنی تاکید می کند: در طرح های شهری باید به گونه ای عمل شود که  موارد مشابه برج‌های دوقلو را دیگر شاهد نباشیم که سرمایه زیادی را سال ها رسوب کند و برای زندگی مردم نیز تاثیری نداشته باشد.

فرماندار شهرکرد ادامه می دهد: متاسفانه سازه برج در قسمت ضلع جنوب شرق با دیوار حائل گره نخورده است و این مشکل باید قبل از هر اقدامی برطرف شود، همچنین آهن‌آلات بکار گرفته شده در سازه این برج در معرض زنگ‌زدگی و خوردگی است و باید هر چه سریعتر برای واگذاری این برج به سرمایه‌گذار اقدام لازم صورت بگیرد.

فرماندار شهرکرد ادامه می دهد: باید تلاش کنیم از نخبگان استان استفاده کنیم و اتاق فکر داشته باشیم تا مشکلات در زمینه اقتصادی مرتفع شود و عارضه‌یابی و پتانسیل‌یابی در شهرستان شهرکرد انجام شود.

انتقاد بهارستانی ها

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز  در دیدار نوروزی با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهرکرد گریزی به ماجرای برج های دوقلو می زند و  تاکید می کند: تعیین تکلیف فناوران ۲ شهرکرد، کمربندی ۱۵ خرداد، میدان میوه و تره‌بار، پارک ملت شهرکرد و بویژه تسریع در پیگیری تعیین تکلیف برج‌های دوقلو شهرکرد و همچنین حرکت به سمت اصلاح مبلمان شهری و زیباسازی فضای شهری به‌طور خاص باید در دستور کار مدیریت شهری مرکز استان باشد.

احمد راستینه هفشجانی تمرکز بر کاهش مشکلات ترافیک شهری و تسریع در روند پیگیری اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح در شهرکرد را ضروری خوانده و می افزاید: با توجه به انجام مطالعات و امضای تفاهم‌نامه‌هایی با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء، می‌توان نسبت به اجرای این طرح‌ها اقدام کرد.

وی تصریح می کند: مجموعه مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری باید برای اجرای طرح‌های عمرانی و اقتصادی با هدف تسریع در روند توسعه شهر و دستیابی به درآمدهای پایدار اقدام لازم را در دستور کار قرار دهند.

مزایده راه حل مسئله

بلاتکلیفی در اجرای این پروژه و انتقاد مسئولان استانی و شهری سبب می شود موضوع مزایده آن سال گذشته  مطرح گردد.

شهردار شهرکرد کافی نبودن فضا برای پارک خودروها، تحمیل بار ترافیکی در محل و نبود بودجه را مهمترین علت تکمیل نشدن این طرح عنوان کرده بود.

واحدیان  قیمت پایه این مزایده را  ۹۷۵ میلیارد تومان اعلام کرده بود تا سرمایه حاصل از آن صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهر و پروژه‌های شاخص شهری مانند آزادسازی کمربندی یا تقاطع غیر هم‌سطح شود.

وی خاطرنشان می کند: افراد زیادی از داخل و خارج استان آمادگی خود را اعلام و اطلاعات دقیق‌تری را دریافت کردند اما در مرحله اول فروش کسی به طور قطعی برای خرید آن اقدام نکرد؛ البته در مراحل آتی این موضوع به طور کامل مشخص شده و برج‌ها به فروش خواهند رسید.

از این رو  طبق شواهد و قرائن از قضا  در مدت زمان تعیین شده اتفاق خاصی رخ نداده و مجدداً تمدید مزایده صورت گرفته است، تمدیدی که باید دید آیا سودی برای برج‌ها داشته یا تنها وقت تلف کردن بوده است.

اما واحدیان در آخرین اظهار نظر درباره این پروژه می گوید: فرآیند یک ساله‌ای طی شد تا تصمیم قاطع برای برج‌های دو قلو گرفته شود، زیرا پروژه‌ای بود که باید تحلیلی روی آن انجام و از جوانب مختلف مباحث کاربری، اجتماعی، ترافیکی، اقتصادی بررسی می‌شد البته فروش برج با کاربری مسکونی پیشنهاد و بعد از طی کردن فرآیندی در کارگروه‌های مختلف مصوب شد.

وی ادامه می دهد: اواخر سال گذشته برج‌های دو قلوی شهرکرد به مزایده گذاشته شد، اطلاع رسانی عمومی صورت گرفت، در مرحله اول بسیاری از افراد مراجعه و اسناد را دریافت کردند اما در مزایده شرکت نکردند، به همین دلیل مجدداً تمدید مزایده انجام شد و اکنون در دوره تمدید مزایده قرار دارد.

واحدیان تصریح کرد: به احتمال زیاد طی چند روز آینده تمدید آن به اتمام می‌رسد، بسیاری از افراد حقیقی و حقوقی که تمکن مالی داشته اطلاعاتی از ما مبنی بر ورود بر امر سرمایه‌گذاری گرفته‌اند، اما تاکنون در مزایده شرکت نکرده‌اند.

به گفته شهردار شهرکرد البته در قانون ابتدا بحث مزایده مطرح است، یعنی اگر کسی در مزایده شرکت نکرد می‌توان شرایط جدید را مجدداً به شورا ارسال و اگر به تصویب رسید با شرایط جدید به مزایده گذاشته شود، در حقیقت اگر مزایده برنده‌ای نداشته باشد مجدداً دوره بعد باید با شرایط دیگر به مزایده گذاشته شود.

وی ابراز امیدواری کرد: امید است این پروژه هر چه سریع‌تر به سرانجام برسد، زیرا این کار موجب فتح بابی به منظور ورود سرمایه‌گذار برای پروژه‌های دیگر خواهد شد.

احتمال تغییر شرایط مزایده

رئیس شورای شهر شهرکرد نیز در باره آخرین وضعیت این برج ها تصریح می کند: فروش برج های  دوقلو با موافقت اعضای شورای اسلامی شهرکرد مصوب شده و  کارشناسان‌ ارزش این پروژه را نزدیک به یک هزار میلیارد تومان اعلام کرده‌اند.

مصطفی حیدری ادامه می دهد: برج دوقلوی کوه نور و دریای نور شامل عرصه، اعیان، هزینه‌های صدور پروانه، آماده‌سازی زمین و تغییر کاربری برخی طبقات به مزایده گذاشته و به فروش می‌رسد.
وی می افزاید: اکنون این برج‌ها به صورت نقدی به مزایده گذاشته شده اگر برنده نداشته باشد شرایط تغییر خواهد کرد، البته اگر این گونه باشد باید شرایطی گذاشته شود که استقبال بیشتر شود.

حیدری ادامه می دهد: مزایده‌ای که گذاشته شده نشان می‌دهد مشتری وجود دارد، حدودا ۱۲ نفر مراجعه کرده‌اند و خواهان دریافت اسناد و مدارک مزایده بودند که امید است مزایده برگزار و هر چه سریع‌تر تعیین تکلیف برج‌های دو قلو پس از سال‌ها چشم انتظاری، محقق شود.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • اقامتگاه‌های ارزان و اقتصادی در آبادان
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگترین پروژه شهرداری می‌گذرد؛ برج‌های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد